PRAKTISK

HVERDAGEN I ANDEGÅRDEN

 

Vi serverer økologisk morgenmad til de morgenfriske, og kl. 09.00 spiser vi frugt. Omkring kl. 11.30 spiser vi madpakker, som børnene selv skal have med hjemmefra.

 

Børnene skal desuden have sutsko, skiftetøj samt bleer med i tasken hjemmefra og medbringe engangsvaskeklude, en gang om måneden.

 

Regntøj og gummistøvler medbringes efter behov og cykelhjelmen skal med, når vi skal på cykeltur. Vi ser helst at børnene har en cykelhjelm liggende i Andegården. Barnevogn til middagsluren skal også med i Andegården samt en sut og en klud eller sovebamse.

 

Vi har også mulighed for at opbevare jeres barnevogn, så i er fri for at tage den med hjem hver dag.

 

TRADITIONER

 

Traditioner er noget, som vi lægger meget vægt på at bevare, og som vi synes er hyggelige.

 

FASTELAVN: Vi slår katten af tønden, spiser fastelavnsboller og klæder os ud.

 

PÅSKE: Vi pynter stuen med påske-klip, som vi selv har lavet og finder gemte påskeæg.

 

HALLOWEEN: Vi skærer græskar, pynter op med spindelvæv, bager uhyggelige kager og leger spøgelseslege.

 

JUL: Vi synger julesange, bager kager, juleklipper, pynter op, går til julegudstjeneste og julehygger.

 

FØDSELSDAG: Børnenes fødselsdage fejres naturligvis altid. Vi hejser flaget, pynter bordet, bager boller og synger fødselsdagssang.


BEDSTEFORÆLDREDAG: En hyggelig formiddag i december, hvor børnene inviterer deres bedsteforældre til hygge I Andegården.


BAMSEDAG: Vi afholder bamsedag hvor alle børnen har deres bamser med. Vi får besøg af bamsedoktoren som tilser bamserne.


FERIE OG LUKKEDAGE


Vi holder vinterferie (uge 7) påskeferie, Kr. Himmelfartsferie, sommerferie (uge 29, 30, 31) og efterårsferie (uge 42) samt juleferie. Der er desuden lukket på alle nationale helligdage.

BETALING

 

Som forældre bosat i Odense Kommune har man mulighed for at få et økonomisk tilskud til en privat pasningsordning. Pasningstilskuddet gives til børn i alderen 6 mdr. til og med 5 år.

 

For at opnå tilskud skal barnet, du søger plads til, skrives op ved pladsanvisningen hos Odense Kommune. Ansøgningsskema samt yderligere oplysninger fås ved henvendelse til pladsanvisningen hos Børn- og Ungeforvaltningen, Odense Kommune.

 

Der gives ikke friplads, men søskenderabat kan opnås.

 

Som i alle andre dagplejer/vuggestuer foregår betalingen månedligt forud. Priserne vil følge de gældende takster hos Odense Kommune.

 

Der betales fuld pris hver måned, uanset ferie, sygdom el. lign. Udmeldelse skal altid ske skriftligt, med to måneders varsel fra den 1. eller 15. i måneden.